+38 063 169 98 67
Please contact us to check academic transcript , WhatsApp/Telegram/Viber +380507133624  or check it online here

Ua

YAKTAK

15 січня 2024 року в МЄУ завітав український співак YAKTAK.

Співак заспівав для присутніх свої пісні, зняв TikTok зі студентським парламентом, зробили спільне фото та поспілкувалися з ним.


УАС

Студентський парламент Міжнародного Європейського Університету вступив до Української асоціації студентів (УАС) з метою спільної підтримки студентського середовища та розвитку академічної спільноти.

Українська асоціація студентів - це незалежний національний студентський союз України, що на добровільних засадах об'єднує осіб, які навчаються у ЗВО, а також органи студентського самоврядування, інші самоврядні студентські організації для здійснення та захисту їх прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів.

Це крок вперед у зміцненні зв'язків між українськими та міжнародними студентськими організаціями, сприяючи обміну досвідом та культурному взаєморозумінню.

Участь у такій асоціації відкриває нові можливості для студентів у співпраці, освітніх програмах та ініціативах, спрямованих на поліпшення студентського життя та навчання.


Масниці

Студенти МЄУ вітають вас зі святом Масниці. 

Вони приготували смачні налисники, які є символом Масниці. 

Вони їх готували в так званому тренді, коли у однієї людини закриті очі, в друга людина не чує, а не третя людина не говорить. Таким чином вони комунікуючи між собою, як могли, готували налисники, котрі вийшли напрочуд чудові.

Зі святом Масниці!


16 днів проти насильства

Генеральна Асамблея ООН оголосила 25 листопада Міжнародним днем боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Щороку в цей день у різних країнах по всьому світу розпочинається акція «16 днів проти насильства».

Основне завдання цієї акції – привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем – запобігання та протидії домашньому насильству торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ і громадських організацій задля об’єднання зусиль заради захисту прав людини.

Акція «16 днів проти насильства» -- це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини


Арттерапія

В стінах Міжнародного Європейського Університету відбулася арттерапія. 

На цій подій студенти та працівники змогли відпустити фантазію та виразити свої почуття через мистецтво.

Арттерапія відома своєю здатністю поліпшувати психічне та емоційне благополуччя, тому це була чудова нагода відкрити для себе новий спосіб самовираження та релаксації.

Спочатку учасники арттерапії малювали свої страхи, чого вони хочуть позбутися. Та пізніше вони зобразили їхні мрії. 


День відкритих дверей для трьох ліцеїв

 

26 грудня 2023 року Міжнародний Європейський Університет гостинно приймав групу учнів закладів освіти Пристоличної сільської громади.

До університету завітали школярі:

• Щасливського ліцею;

• Великоолександрівського ліцею;

• Дударківського ліцею;

Студенти нашого університету організували старшокласникам цікавий квест, смачний кава-брейк та захопливі активності. У межах профорієнтаційної лекції школярі ближче познайомилася з особливостями навчання та можливостями для абітурієнтів .

Ба більше, учні взяли участь у тренінгу з тактичної медицини. Вони мали змогу опанувати навички, які є необхідними в умовах воєнного часу

Школярі отримали позитивні емоції, а найактивніші учасники - подарунки


День Святого Миколая

6 грудня 2023 відбулося свято до Дня Святого Миколая.

Студентський Парламент взяв ініціативу організувати це свято для дітей працівників університету. Ця ініціатива дала змогу об’єднати університетську спільноту для створення казкової атмосфери для дітей. 

Малеча активно брала участь у різноманітних  іграх, які сприяли стимулюванню творчого та фізичного розвитку. Гра «Заморозка» дозволила дітям перевірити свою швидкість та координацію рухів. «Твістер» викликав яскраві емоції, а «Морській бій» став справжнім випробуванням дитячої інтуїції.

Діти мали змогу пригоститися смаколиками під час солодкого столу. А завершальний квест «Знайди свій подарунок», приніс кожному маленькому гостю незабутнє враження від цього святкового дня.


Інтерв’ю до Дня педіатра

День педіатра відзначають 20 листопада по всьому світі. І в МЄУ пройшло інтерв’ю з дитячим інфекціоністом та імунологом, професором Анастасією Бондаренко.

На цьому інтерв’ю були піднятті різні питання які турбують батьків. Анастасія розповіла про: “Які вакцинації потрібно зробити дитині?”, “Які симптоми можуть вказувати на серйозне захворювання?”, “Як зрозуміти, чому малюк плачу, що саме спричиняє йому дискомфорт?”, та багато інших питань було оприлюднено в цьому інтерв’ю.


Конференція студентів МЄУ

11 жовтня 2023 відбулася конференція студентів Міжнародного Європейського Університету. 

На якій обговорили важливі питання, що стосуються Студентського Парламенту, а саме: 

Обговорили та затвердили нове Положення про Студентський Парламент МЄУ

1. Обговорили та затвердили посадові інструкції керівників секторів

2. Внесли пропозиції до Плану роботи Студентського Парламенту на 2023-2024 навчальний рік
На цій конференції охочі вступити в Студентський Парламент ознайомилися зі своїми обов’язками на своїй посаді в Парламенті


Привітання з Новим роком

Студентський парламент зняв та змонтував відео привітання до Нового року. Протягом грудня Парламент займався підготовкою до відео привітання та на Різдво виклав це відео у соцмережі МЄУ. 


Профорієнтація в білоцерківському ліцеї №20 та академічного ліцею №5 обухівської міської ради

 

19 грудня 2023 року представники Міжнародного Європейського Університету здійснили візити до Білоцерківського опорного ліцею-гімназії №20 та Академічного ліцею №5 Обухівської міської ради Київської області.

Старшокласники навчальних закладів мали змогу: 

Прослухати профорієнтаційну лекцію, яка дозволила учням отримати більш детальну інформацію про деталі навчання в Міжнародному Європейському Університеті та можливості для абітурієнтів.

Взяти участь у тренінгу з тактичної медицини, що допоміг учням отримати практичні навички з надання першої медичної допомоги та надав розуміння щодо важливості цих знань нині.

Школярі залишилися задоволеними, а найактивніші отримали приємні подарунки.


Профорієнтація для №236 школи

 

15 грудня 2023 року Міжнародний Європейський Університет відвідали учні школи І-ІІІ ступенів №236 міста Києва.

Школярі взяли участь у профорієнтаційній лекції в рамках Дня відкритих дверей. Представники студентського парламенту організували гостям цікавий квест в межах університетських аудиторій. Також школярі мали можливість ознайомитися з діяльністю університету, насолодитися кава-брейком та отримати приємні подарунки.


Хелловін

 

2 листопада 2023 року відбулося святкування Хелловіну в Міжнародному Європейському Університету.

Хелловін один із найтаємніших та наймістичніших свят у світі. І ця подія не оминула наш Університет. Студентський Парламент повністю взяв ініціативу на організування Хелловіну. 

Святкування відбулося в Студентському Парламенті, де задекорували кабінет різними моторошними прикрасами. На стінах повисло старе, жахливе павутиння на якій вже давно оселилися павуки, також видно як пролітають кажани. Не можна не відмітити сліди кривавих рук по кабінету. Основний символ Хелловіну це гарбуз, вирізаний у формі черепа. В нас також такі гарбузики були розкидані по всій святковій локації. 

На Хелловін прийшли студенти 1 курсу. Багато хто придумав тематичні образи, зробили грим, одягли костюми. На святкуванні були різні смаколика також студенти обрали символічну гру “Мафія”. Кримінальна гра в жанрі детективу, де покрокову мафія знищує мирне населення. 

Все свято студенти веселилися, розповідали страшні історії, грали в мафію та їли солодощі. Всім сподобався Хелловін, відгуки було чудові. І це не перший захід, створеним Студентським Парламентом, який вийде дивовижним.


Що було у листопаді

 

ІІ Регіональний освітній форум «Вектори європейської якості та успіху»

16 листопада 2023 року відбувся ІІ Регіональний освітній форум «Вектори європейської якості та успіху» у Міжнародному Європейському Університеті. 

Студентський Парламент взяв активну участь у допомозі форума. Ми допомагали з реєстрацією гостей, з кавою брейк, з обідом для дорослих та дітей, з розповіддю про МЄУ та також нами було зроблено багато фото та відео.

Спочатку учасники проходили реєстрацію, яких реєстрували Вікторія Капуловська, Юлія Видолоб та Олександр Вознюк. Їм видавали бейджі з їхніми прізвищами та іменами, також відмічали присутніх учасників, які спершу зареєструвалися на сайті.

Після реєстрації учасники форуму проходили до гардеробу, щоб залишити свій верхній одяг, який їм заважав б протягом дня. За гардероб відповідали Христина Величко та Аліна Дмут. Вони заберила верхній одяг, вішали їх на вішалки для одягу та стежили за безпекою залишених речей.

Гостей вже чекали смаколики, гарячий чай та кава, які приготували Ірина Карман, Дарія Путєнцева, Анастасія Опанасюк та Катерина Спуріна. Дівчата видавали учасникам те, що вони просили. Багато хто брав гарячий чай, щоб зігрітися, адже на дворі було прохолодно.

Незабаром всі порозходилися до запланованих кабінетах, де учням розповідали про МЄУ, а дорослим про лекцію на тему «Грантові можливості для розвитку у сфері освіти». Віталіна Шелюк допомагала з розповіддю для учнів. 

Поки всі учасники були по кабінетах, дівчата, а саме: Ірина Карман, Дарія Путєнцева, Анастасія Опанасюк та Катерина Спуріна, почали підготовку до обіду для гостей. Коли настав час обіду, учасники спустилися на 1 поверх де вже на них чекав смачний шведський стіл.

Під час всього форуму Вікторія Тишкевич робила чудові фото та відео. Також Дарина Задорожна та Олександр Вознюк підписували сертифікати учасникам. Періодично ми заміняли один одного та водили учасників по Університету, щоб ті не загубилися. 

Форум завершився врученням сертифікатів учасникам, зміцненням партнерських відносин між учасниками освітнього процесу, новими знайомствами та ідеями подальшої плідної співпраці для досягнення європейської якості та успіху.

 

Фотосесія Студентського Парламенту

20 листопада 2023 року відбулася фотосесія нового Студентського Парламенту. 

На цій фотосесія в нас був дрес-код: джинси та синя футболка з логотипом Університету. Спочатку нас фотографували по одному в коридорі на 1 поверсі, вже пізніше в нас були групові фото: в анатомічному кабінеті, в кабінеті Президента МЄУ та в приймальній комісії Університету.

Фото по одному — це для загального представлення Студентського Парламенту.

Фото в анатомічному кабінеті — це для ознайомленням з Європейською Медичною Школою. Ми фотографувалися зі скелетами, з черепом, як накладати джгут та з ручним апаратом для штучної вентиляції легенів.

Фото в кабінеті Президента МЄУ — ми там обговорювали нові тенденції розвитку Європейської Школи Бізнесу

 

Конференція Студентського Парламенту з представниками адміністрації

21 листопада 2023 року відбулася конференція Студентського Парламенту з представниками адміністрації.

Студентський Парламент привітали з початком своєї роботи Президент МЄУ Алла Наволокіна, Ректор Університету Олег Падалко та інші. Ми з адміністрацією познайомилися, поспілкувалися та позадавали свої питання які нас турбували. 

 

Міжнародна наукова-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених “Сучасні тренди розвитку галузей економіки та соціальної сфери: вітчизняний та міжнародний досвід”

22 листопада 2023 року відбулася Міжнародна наукова-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених “Сучасні тренди розвитку галузей економіки та соціальної сфери: вітчизняний та міжнародний досвід”. 

Конференція почалася з вітального слова організаторів та гостей конференція. 

Далі учасники конференція розповідали про свої дослідження та впровадження нового розвитку галузей економіки та соціальної сфери.




Ідеї студпарламенту:

1. Менторські програми: Створення програм, де старші студенти можуть бути менторами для молодших, допомагаючи їм адаптуватися до університетського життя.

2.Культурні заходи: Організація фестивалів, вистав, концертів, міжнародних днів культури для підтримки різноманітності та взаєморозуміння.

3. Психологічна підтримка: Створення центру психологічної підтримки студентів, організація тренінгів з медитації та стрес-менеджменту.

4. Технологічні ініціативи: Створення майданчика для розробки та тестування нових технологій, організація хакатонів та технологічних конференцій.

5. Волонтерські програми: Залучення студентів до волонтерських проектів в місцевій спільноті або на кампусі.

6. Інноваційні проекти: Підтримка студентських груп з розробки нових ідей та проектів, які можуть призвести до створення нових продуктів або послуг.

7. Підтримка академічного успіху: Забезпечення доступу до додаткових навчальних ресурсів, підтримки для вивчення та розвитку навичок навчан

8. Кар'єрні ярмарки та зустрічі з роботодавцями: Проведення заходів, де студенти матимуть можливість зустрітися з потенційними роботодавцями та дізнатися про можливості працевлаштування.

9. Програми цифрової грамотності: Організація тренінгів та курсів з цифрових навичок, що допоможуть студентам стати більш компетентними в сучасному інформаційному світі.

10. Підтримка студентських клубів та організацій: Забезпечення ресурсів та підтримки для розвитку студентських інтересних груп та організацій.

 

Що хочемо зробити, щоб покращити студентське життя:

• Створити студентську газети або блог. Це дозволить студентам висловлювати свої думки, ділитися новинами та інформацією про події в університеті.

• Підтримувати фізичне здоров'я та займатися спортом. Забезпечити доступу до спортивних закладів та здоров'яцільних послуг, організувати спортивні змагання та рекреаційних заходів.

• Організовувати тематичні події. Проводити тематичні вечірки, фестивалі та заходи, які відповідають інтересам та потребам студентської спільноти.

 

Як проходить життя студентського парламенту:

Студентський парламент - це орган студентського самоврядування, який складається з обраних представників студентської спільноти і відповідає за захист інтересів студентів, організацію подій та проектів, а також взаємодію з університетською адміністрацією. Основна мета студентського парламенту - це сприяння студентському життю, вирішення проблем та питань, які стосуються студентської спільноти, та забезпечення взаємодії між студентами та університетською адміністрацією. Студентський парламент активно бере участь у житті університету, впроваджує нові ідеї та намагається робити університет ще кращим. При вступі до парламенту відкривається багато чудових, цікавих та крутих можливостей.

Плюси бути у студентському парламенті:

1. Можливість впливати на прийняття рішень: Члени студентського парламенту мають можливість брати участь у прийнятті рішень, що стосуються студентського життя, і впливати на політику університету.

2. Отримання степедії: працюючи в студентському парламенті, беручи активну участь в житті університету, студент з легкістю зможе отримувати щомісячну стипендію.

3. Представлення інтересів студентів: Студентський парламент дозволяє студентам представляти та захищати інтереси своєї спільноти перед університетською адміністрацією.

4. Організація подій та проектів: Членам студентського парламенту надається можливість організовувати та керувати різноманітними подіями, проектами та ініціативами для покращення студентського життя.

5. Розвиток лідерських навичок: Участь у студентському парламенті дозволяє студентам розвивати лідерські навички, володіння комунікаційними вміннями та співпрацювати з різними групами людей.

6. Співпраця з адміністрацією: Члени студентського парламенту мають можливість співпрацювати з університетською адміністрацією для вирішення питань, які стосуються студентської спільноти.

Усі ці плюси роблять участь у студентському парламенті корисною та цікавою для
студентів, що допомагає покращити студентське життя в Міжнародному європейському університеті.

Taking a page from Franklin Roosevelt “The Future Belongs to Those Who Believe in The Beauty of Their Dreams”. I see International European University as a bridge between Ukraine and its people with other countries. Thereby creating an affiliation between international students that come to Ukraine and also Ukrainians that travel to other countries. Before I get to a few points on ‘How Do I See IEU In 5 Years’, let’s talk about what this university stands for

Great Dan-Obiekwe C.


Jesse Timothy Perumal

The IEU is one of the most prestigious institutions, not only in Ukraine but Europe. They have journeyed far to a place where their work of the past can be seen in their ethical university of the present. Within five years or more I undoubtedly see such an institution with increased partners of other universal universities, recognition throughout every continent, more distinguished specialties and in addition more institutions of the IEU in different areas with an added entirety of university parliament.


First, I confess that IEU has been ‘home’ away from home. It has continuously provided me with a tranquil environment that not only suits academics but also prepares me for the real world. Through the University’s determination to be the leading education and research institution in Ukraine and beyond, it has been equipped with world-class facilities. The teaching and learning activities at IEU follow ISO standards for educational institutes. In such plight, IEU has been recognized internationally by WHO, IMES, MCC, MCI, GMC, ICU, and QS Top Universities, among other bodies.

Reagan Adajo


IGWAMA GENEVA TAMUNOBARAFIRI

International European University is a university with good beginning and beautiful foundation. Firstly, a university is not just a place for knowledge it’s also a place to build morals, build social life, learn new cultures and adaptation. Knowledge without morals is clueless. I see my school as a citadel of knowledge, friendly environment with respect to cultures and values of every student represented here.


Напевно для кожного, студентські роки це той період, коли все нове й дуже захоплююче. Ти потрапляєш у нове середовище, цікаве й в ту ж хвилину невідоме. Зустрічаєш нових людей і перед тобою відкривається безліч можливостей. Університет - це те місце, яке відкриває багато можливостей, і формує тебе як особистість.

Подік Олександра


Johnny El-Boutty
What is Goat?



Проректор з наукової роботи

Боярко Ірина Миколаївна

Освіта та кар’єра

Освіта:

Українська академія банківської справи (м. Суми), кваліфікація  – «спеціаліст економіст» (2001 р.); аспірантура зі спеціальності 08.02.02 – Економіка та управління науково-технічним прогресом», Українська академія банківської справи Національного банку України (2001-2005 рр.); Українська академія банківської справи Національного банку України, кваліфікація – магістр з фінансів (2011 р.), докторантура зі спеціальності 08.00.09 – – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності), ДВНЗ «Університет банківської справи» (2014-2018 рр.).

Кар’єрне зростання: за свою діяльність обіймала посади викладача-стажиста, асистента кафедри, доцента кафедри, професора кафедри, заступника директора науково-дослідного центру, директора науково-дослідного центру, начальника науково-дослідної частини, проректора з наукової роботи.

Кандидат наук зі спеціальності 08.00.05 – Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка (2009 р.).

Вчене звання доцента кафедри фінансів (2011 р.).

Доктор наук зі спеціальності 08.00.08 – Гроші, фінанси і кредит (2019 р.).

Вчене звання професора кафедри банківської справи та фінансових технологій (2021 р.)

Наукові здобутки та праці

165 опублікованих наукових та навчально-методичних праць, з них 138 наукових, у тому числі 17 монографій, 80 статей (з них 26 – у виданнях, що внесені до наукометричних баз Scopus та Web of Science), 23 навчально-методичні розробки (у тому числі 5 навчальних посібників, з яких 3 –з грифом МОН). Має 12 авторських свідоцтв на наукові твори.

Експерт з експертизи проєктів наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, поданих для участі у конкурсах, які проводяться МОН України, та звітів про їх виконання.

Член редакційної колегії наукового фахового видання групи А – збірника наукових праць «Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії і практики», включеного до Web of Science, а також двох видань групи Б – «Економічний вісник». Серія: фінанси, облік, оподаткування (економічні науки) (Університет Державної фіскальної служби України) та «Науковий вісник PUET» (Полтавський університет економіки і торгівлі).

Має досвід проєктної діяльності у науково-дослідних роботах, а також в організації та проведенні міжнародних науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів, зустрічей. Науковий консультант інноваційного освітнього проєкту «Модельні навчальні програми з галузевих інтегрованих курсів «Підприємництво та фінансова грамотність» для учнів 8–9 класів закладів загальної середньої освіти» на базі закладів загальної середньої освіти Львівської та Черкаської областей» (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, 2021 р.), науковий керівник та відповідальний виконавець понад 10 завершених фундаментальних і прикладних науково-дослідних робіт,

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених ДВНЗ «Університет банківської справи» (2015-2017 рр.)

Вчений секретар спеціалізованої вченої ради Д 26.883.01 зі спеціальності 08.00.08 – Фінанси, гроші і кредит (ДВНЗ «Університет банківської справи» із захисту дисертаційних робіт докторів та кандидатів наук (2017-2021 рр.).

Нагороджена грамотою Сумської обласної державної адміністрації (2009 р.), подякою Міністерства освіти і науки України (2017 р.), грамотою Міністерства освіти і науки України (2018 р.). Почесною відзнакою Національної академії педагогічних наук України – медаллю імені Миколи Дубини за видатні заслуги в організації української освіти і науки, державному будівництві й громадській діяльності (2024 р.).

Коло наукових і професійних інтересів

Фінанси підприємств, фінансовий менеджмент, вартісно-орієнтоване управління, вплив архітектури банківського сектору на фінансову стабільність та сталий економічний розвиток, економічний аналіз.

Членство в організаціях

Академік Національної академії педагогічних наук України.

Член ГО «Спілка економістів України».

Міжнародне співробітництво

була учасником міжнародного проєкту академічної мобільності Training visit in the framework of Erasmus+ Programme – Staff Mobility for Training (Польща, 2016 р.); брала участь у Проєкті міжнародної допомоги «Трансформація фінансового сектору в Україні (FST)» (DAI Global, LLC за контрактом USAID за напрямом оновлення та впровадження оновлених навчальних матеріалів та інтерактивного електронного підручника з курсу «Фінансова грамотність»).


Контакти

Адреса

Приймальна комісія:
проспект Академіка Глушкова, буд.42 В, м. Київ, Україна - 03187

Телефон

+38 063 169 98 67
+38 096 303 77 70

Email


Приєднатися до нас

Контакти

Ректорат

+38 (044) 338 00 42

Приймальна комісія

+38 096 125 29 21

+38 063 303 77 70

+38 063 169 98 67

Foreign students department

+380507133624

Наша адреса

проспект Академіка Глушкова, буд.42 В, м. Київ, Україна - 03187