+38 063 169 98 67
Please contact us to check academic transcript , WhatsApp/Telegram/Viber +380507133624  or check it online here

Контент сайта

ЄДКІ - єдиний державний кваліфікаційний іспит для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань «22 Охорона здоров’я».

• Етапи проведення ЄДКІ та компоненти кожного етапу визначені - Постановою КМУ від 28 березня 2018 року № 334 «Про затвердження Порядку здійснення єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань «22 Охорона здоров’я».

У 2023 році студенти третього курсу, що навчаються за спеціальностями «Медицина», «Фармація» складатимуть перший етап ЄДКІ, який складається з таких компонентів:
  • Інтегрований тестовий іспит КРОК 1
  • Іспит з англійської мови професійного спрямування
Постанова Про затвердження Порядку здійснення єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань “22 Охорона здоров’я”
ПЕРЕСКЛАДАННЯ "КРОК 1"

Відповідно до чинної нормативної бази студентам, які одержали незадовільну оцінку на тестовому екзамені «Крок 1», дозволяється його повторне складання.

Якщо студент за результатами складання та перескладання є таким, що не склав іспит «Крок 1», то він відраховується з вищого навчального закладу як такий, що не виконав навчальний план.

Центр тестування має право проводити перескладання ліцензійних іспитів у визначені ним дати, використовувати різні варіанти тестів, у тому числі сформовані з буклетів попередніх років. При використанні відкритих буклетів, що знаходяться у ВНЗ, студентам, які набрали вище прохідного балу, зараховується результат на рівні мінімального прохідного балу.

Перескладання ліцензійного іспиту проводиться не раніше ніж через тиждень після оголошення результатів іспиту. Дати перескладання ліцензійного іспиту повідомляються у ВНЗ відповідним листом.

Перескладання проводиться у Центрі тестування, якщо кількість студентів, які не склали ліцензійний іспит у ВНЗ, 20 осіб і менше.

ЗМІСТ ІСПИТУ "КРОК 1"
КРОК-2 :
«Крок 2» - є екзаменом із професійно-орієнтованих дисциплін, які за змістом відповідають освітньо-професійній програмі підготовки спеціалістів.
«Крок 2» - є складовою державної атестації студентів і складається на випускному курсі.
Критерій «склав»

Діюча величина критерію – 60,5% правильних відповідей. Величина критерію «склав» затверджується МОЗ України (наказ МОЗ України від 05.10.2016 №1043).
Всі студенти, які одержали на тестовому екзамені «Крок 2» результат «не склав», допускаються до складання державних випускних іспитів. Ці студенти не отримують сертифікат ліцензійних іспитів, вважаються такими, що не пройшли державну атестацію, і не отримують диплом про закінчення вищого навчального закладу.
ПЕРЕСКЛАДАННЯ "КРОК 1"
Студенти, які одержали незадовільну оцінку на тестовому екзамені «Крок 2» не отримують диплом.

Можливо повторно скласти тестовий екзамен Крок-2 один раз не раніше ніж через рік протягом трьох років. Студент, який не склав стандартизований тестовий державний іспит «Крок 2» повторно, не допускається до подальших перескладань без проходження повторного навчання.
ЗМІСТ ІСПИТУ "КРОК 2"

Форма зворотнього зв'язку

1. Що таке ліцензійний обсяг?

Ліцензійний обсяг підготовки фахівців (прийому, набору) – це максимальна кількість студентів, які можуть бути зараховані до університету на даний напрям підготовки. Ліцензійний обсяг включає в себе місця державного замовлення та місця за кошти фізичних чи юридичних осіб. Міжнародний Європейський Університет не має місць державного замовлення, а лише контрактні місця. Контрактні місця (за рахунок коштів фізичних чи юридичних осіб) – оплата за навчання здійснюється за рахунок державних пільгових довгострокових кредитів, за ваучерами, за рахунок коштів фізичних чи юридичних осіб.


 2. Де можна дізнатися інформацію щодо вступу до МЄУ?

На нашому сайті https://ieu.edu.ua/ можна знайти документи, що регламентують порядок прийому до університету та іншу цікаву і корисну інформацію для абітурієнтів.

У членів Приймальної комісії університету, яка знаходиться за адресою:

проспект Академіка Глушкова, буд.42 В, м. Київ, Україна - 03187 (метро Теремки)

     Також інформацію можна отримати за телефонами Приймальної комісії

  • +38 044 338 00 43
  • +38 093 338 00 43

     Поставити питання Приймальній комісії можна по електронній пошті: 


 3. Як відбуватиметься зарахування до МЄУ у 2023 році?

Зарахування до МЄУ у 2021 році відбуватиметься за результатами конкурсного відбору відповідно до Правила прийому 2023.


 4. У якій формі подаються заяви для вступу до ЗВО?

1. Вступники на основі повної загальної середньої освіти подають заяви:

- тільки в електронній формі, крім випадків, визначених у цьому розділі Правил прийому МЄУ;

- тільки в паперовій формі:

для реалізації права на вступ на підставі співбесіди відповідно до Правил прийому ПЗВО МЄУ;
за наявності розбіжностей у даних вступника в ЄДЕБО (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, стать, громадянство тощо) і у відповідному документі про здобуття повної загальної середньої освіти та у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання;
у разі подання іноземного документа про освіту; - разі подання документа про повну загальну середню освіту, виданого до запровадження фотополімерних технологій їх виготовлення;
у разі подання заяви після завершення строків роботи електронних кабінетів;
для реалізації права на нарахування додаткових балів, передбачених розділом VІІ Правил прийому МЄУ; - у разі неможливості зареєструвати електронний кабінет або подати заяву в електронній формі з інших причин, що підтверджено довідкою Приймальної комісії закладу вищої освіти.
Вступники, зазначені в абзаці четвертому цього пункту, можуть подавати заяви в електронній формі, а далі документи, що підтверджують право на вступ на підставі співбесіди, які мають бути подані в строки прийому заяв, відповідно Правил прийому МЄУ. Для реалізації права на вступ за результатами вступних іспитів з конкурсних предметів у закладі вищої освіти, першочергового зарахування (Накази Міністерства освіти України № 697 і № 560), у разі подання документів іноземцями та особами без громадянства, які постійно проживають в Україні, вступники одночасно з поданням заяви в електронній формі подають копії (скан-копії) підтвердних документів.

Подання заяв на конкурсні пропозиції для участі в конкурсі на місця за кошт фізичних та/або юридичних осіб не обмежується.

2. Для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста вступники подають заяви:

- тільки в електронній формі, крім визначених випадків у цьому розділі Правил прийому МЄУ;

- тільки у паперовій формі:

для реалізації права на вступ за результатами вступних іспитів з конкурсних предметів у МЄУ відповідно до Правил прийому;
для реалізації права на першочергове зарахування відповідно до Правил прийому МЄУ;
за наявності розбіжностей у даних вступника в ЄДЕБО (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, стать, громадянство тощо) і у відповідному документі про здобуття ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти, на підставі якого відбувається вступ;
у разі подання іноземного документа про освіту;
у разі подання заяви іноземцями та особами без громадянства, які постійно проживають в Україні;
у разі подання документа про здобуття ступеня (освітньокваліфікаційного рівня) вищої освіти, на підставі якого відбувається вступ, інформації про який немає в ЄДЕБО;
у разі подання заяви після завершення строків роботи електронних кабінетів;
у разі неможливості зареєструвати електронний кабінет або подати заяву в електронній формі з інших причин, що підтверджено довідкою приймальної комісії МЄУ.
Подання заяв на конкурсні пропозиції для участі в конкурсі на місця за кошт фізичних та/або юридичних осіб не обмежується.

3. Інші категорії вступників, крім зазначених у пунктах 1, 2, подають заяви тільки в паперовій формі.

4. Заява в електронній формі подається вступником заповненням електронної форми в режимі онлайн та розглядається Приймальною комісією ПЗВО «МЄУ» у порядку, визначеному законодавством. Заклади вищої освіти створюють консультаційні центри при приймальних комісіях для допомоги вступникам під час подання заяв в електронній формі.

Вступники можуть звернутися до консультаційного центру будь-якого закладу вищої освіти з метою створення електронного кабінету, внесення заяв в електронній формі, завантаження додатка до документа про освіту, на підставі якого відбувається вступ, довідки про реєстрацію місця проживання (за потреби) згідно з додатком 13 до Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року № 207.

5. Заяву в паперовій формі вступник подає особисто до Приймальної комісії МЄУ. Відомості кожної заяви в паперовому вигляді реєструє уповноважена особа Приймальної комісії в ЄДЕБО в день прийняття заяви.


 5. За якими спеціальностями здійснюється підготовка фахівців освітнього ступенів «Бакалавр» та «Магістр» у МЄУ?
- На основі результатів ЗНО можна вступити на такі освітні програми: https://ieu.edu.ua/docs/dodatok/dod1.pdf
- Без ЗНО можна вступити на такі освітні програми: https://ieu.edu.ua/vstup/vstup-bez-zno

 6. Чи можна змінювати пріоритетність заяви поданої при вступі?

Ні, не можна. Пріоритетність, визначена вступником в заяві про участь у конкурсі не може бути змінена протягом вступної кампанії.


 7. Чи можна подавати копії документів?

Так. Подаються виключно копії документів, що відповідають переліку, визначеному правилами прийому до МЄУ на обрану вступником спеціальність.

 


 8. Які документи подають вступники до Приймальної комісії на ОС «Бакалавр»?

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

  •  копію документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  •  копію військово-облікового документа – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  •  копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;
  •  копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти та освітньокваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста) або екзаменаційного листка єдиного фахового вступного випробування / єдиного вступного іспиту (у визначених Правилами прийому ПЗВО «МЄУ»);
  •  чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

 9. Чи можуть відмовити у прийомі документів, якщо у вступника всі нотаріально завірені копії, але немає оригіналів відповідних документів?

Так, у такому випадку приймальна комісія відмовить у прийомі документів.

  Копії жодних документів без пред’явлення оригіналів не розглядаються.


 10. Чи надається іногороднім студентам гуртожиток?

 Так, гарантовано надається для студентів 1 курсу.
Умовою поселення студентів на другому і вищих курсів є достатній бал з рейтингу студента.


 11. Чи є можливість студентам проходити стажування за кордоном?

МЄУ підписано ряд угод з провідними університетами та клініками Європи та інших країн, де студенти мають можливість здобути досвід.

Форма зворотнього зв'язку

Почни будувати своє майбутнє вже тепер – стань студентом МЄУ!

ПОРЯДОК ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО МЄУ

Щоб стати студентом нашого університету, потрібно зробити декілька кроків:

  1. Отримати запрошення на навчання

    Для цього вам необхідно:
    – Повідомити нас про ваше бажання навчатися в Міжнародному європейському університеті, виславши листа на електронну адресу .
    – Щоб оформити запрошення, треба надіслати такі документи:
    • копію документа про попередню освіту з оцінками (балами) з навчальних дисциплін;
    • копію свідоцтва про закінчення мовної підготовки (за наявності);
    • копію першої сторінки паспортного або іншого документа, що посвідчує особу іноземного громадянина.
    • Сплатити за послуги з візової підтримки (для громадян країн із візовим режимом в’їзду в Україну). Банківські реквізити та інформаціє про способи оплати ви отримаєте електронною поштою.
    • Отримати оригінал запрошення на навчання для:
      • відкриття довгострокової візи (для громадян країн із візовим режимом в’їзду в Україну);
      • пред’явлення під час проходження паспортного контролю.
  2. Прибути в Україну

    Навчання починається з 1 вересня та 1 березня. Прийом іноземних громадян зазвичай відбувається до 1 листопада та до 1 березня, проте це правило не стосується кандидатів, які хочуть вступити на підготовче відділення. Переведення студентів, а також поновлення на навчання осіб, які були відраховані з вищих навчальних закладів освіти, зазвичай здійснюється під час літніх або зимових канікул.

    Для того щоб вчасно прибути на навчання, потрібно:

    – Якщо ви громадянин країн із візовим режимом в’їзду в Україну: подати пакет документів для відкриття довгострокової студентської візи (типу Д) до посольства України у вашій країні (якщо у вашій країні немає посольства України, зверніть увагу, що країна отримання візи вказана в запрошенні на навчання). Вимоги щодо оформлення документів і процедуру звернення до посольства для відкриття візи потрібно уточнити на сайті посольства України у вашій країні. До посольства України, крім документів для відкриття візи, обов’язково подайте оригінал запрошення на навчання в Україні. Якщо ви громадянин країн із безвізовим режимом в’їзду в Україну: мати із собою оригінал запрошення на навчання та пред’явити його під час перетину державного кордону для підтвердження мети в’їзду в Україну.

    – Повідомити Відділ міжнародних зв’язків про заплановану дату прибуття в Україну, номер рейса транспортного засобу. Ця інформація потрібна, щоб представник університету зустрів іноземного громадянина та супроводив його від пункту пропуску через державний кордон до нашого навчального закладу.
  3. Вступити до університету

    Щоб стати студентом університету, вам потрібно:

    Наступного дня після прибуття до м. Київ, відповідно до порядку набору на навчання (стажування) іноземців та осіб без громадянства, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України № 1541 від 01.11.2013 зі змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства освіти і науки № 1272 від 11.12.2015, подати до Відділу такі документи:

    1. оригінал та завірену копію документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на підставі якого здійснюється вступ;
    2. оригінал та завірену копію додатка до документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на підставі якого здійснюється вступ;
    3. у разі переведення або поновлення на навчання необхідно надати академічну довідку, видану іноземним або українським навчальним закладом;
    4. для здобуття ступеня магістра або післядипломної освіти необхідно надати оригінал та копію документа з інформацією про зміст навчальної програми за попереднім ступенем (рівнем) вищої освіти, отримані кредити, тривалість навчання та успішність у навчальних дисциплінах;
    5. копію або оригінал паспортного документа іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства, перекладений українською мовою з нотаріальним засвідченням перекладу;
    6. 12 фотокарток розміром 35 × 45 мм;
    7. копію посвідчення закордонного українця (за наявності).
    Документи, зазначені в пунктах 1–4, мають бути:
    • засвідчені в країні, де вони видані, спосібом, який офіційно застосовується в цій країні для такого засвідчення;
    • легалізовані відповідною дипломатичною установою України за кордоном, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України;
    • перекладені українською мовою з нотаріальним засвідченням перекладу.
    Усі документи про повну середню освіту іноземних громадян обов’язково мають проходити процедуру визнання на території України відповідно до чинного законодавства:
    • пройти вступну співбесіду на знання мови навчання на рівні, достатньому для засвоєння навчального матеріалу;
    • пройти вступну співбесіду з профільних дисциплін.
    У разі успішного проходження вступної співбесіди необхідно оплатити навчання та подати оригінал паспортного документа з візою на в’їзд в Україну з метою навчання до Відділу міжнародних зв’язків для оформлення посвідки на тимчасове проживання.

Вітаємо!

Ви – студент Міжнародного європейського університету.

Бажаємо успішного навчання!

Адміністрація Університету невпинно дбає про забезпечення комфортних умов для осіб з особливими потребами. Тому в університеті впроваджено систему супроводу навчання, яка передбачає використання новітніх освітніх технологій, щоб створити рівні умови доступу до навчання людей з особливими потребами. Зокрема, застосовуються інтерактивні форми викладання: ситуаційні вправи, кейси, ігрові технології, проблемне навчання, індивідуалізоване, програмоване навчання тощо.

На виконання Указу Президента України від 2 грудня 2017 року № 401/2017 «Про внесення змін до п. 3 про національний заклад (установу) України», в МЄУ було розроблено Порядок супроводу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в якому визначено способи створення безперешкодного доступу людей з особливими потребами в приміщення Університету та дії відповідальних осіб щодо забезпечення зручності перебування цієї категорії студентів в Університеті.

Висновки експерта з технічного обстеження будівель і споруд підтверджують, що в приміщеннях Університету забезпечено безперешкодний доступ до будівель, навчальних лабораторій, кабінетів, бібліотеки, читальної та актової зали. Студенти з фізичними вадами, інваліди-візочники можуть не лише вільно пересуватися до місць загального користування, а й комфортно задовольняти щоденні потреби та відпочивати.

znoЗовнішнє оцінювання проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам.

Участь у зовнішньому оцінюванні може взяти особа, яка має повну загальну середню освіту або здобуде її в поточному навчальному році та зареєструвалася відповідно до встановлених вимог.

Зовнішнє оцінювання проводиться щороку з використанням технологій педагогічного тестування. Завдання сертифікаційних робіт укладаються Українським центром відповідно до програм зовнішнього оцінювання з певних навчальних предметів.

Строки організації та проведення зовнішнього оцінювання, перелік навчальних предметів, з яких проводиться зовнішнє оцінювання, та мов національних меншин, якими здійснюється переклад текстів, визначаються наказами Міністерства освіти і науки України.

Учасникам зовнішнього оцінювання створюються рівні умови шляхом стандартизації процедур проведення зовнішнього оцінювання.

Для учасників з особливими освітніми потребами в пунктах зовнішнього оцінювання створюються особливі (спеціальні) умови для проходження оцінювання.

Результатом зовнішнього оцінювання є кількісна оцінка рівня навчальних досягнень учасника зовнішнього оцінювання.

Результати зовнішнього оцінювання використовуються:

  • для визначення конкурсного бала під час відбору осіб, які вступають на навчання до закладів вищої освіти для отримання ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра і спеціаліста медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної освіти;
  • як оцінки за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти;
  • для визначення стану функціонування системи загальної середньої освіти та прогнозування її подальшого розвитку.

Результати з певного навчального предмета визначаються за:

  • рейтинговою шкалою 100-200 балів – для усіх учасників, які подолали поріг «склав / не склав» критеріальною шкалою 1-12 балів – для учасників з числа випускників системи середньої освіти поточного навчального року, які обрали цей навчальний предмет для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього оцінювання.

Визначення тестового бала здійснюється на основі схем нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи, розроблених Українським центром для відповідного предмета, та схем оцінювання завдань відкритою форми з розгорнутою відповіддю.

Рішення про встановлення порога «склав / не склав» ухвалює експертна комісія з визначення рейтингової оцінки. З урахуванням установленого порога «склав / не склав» здійснюється генерування таблиці за шкалою 100-200 балів.

Таблиці за шкалою 1-12 балів розробляються та ухвалюються експертною комісією з визначення оцінки рівня навчальних досягнень.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання:

  • з української мови і літератури, математики, історії України, англійської, іспанської, німецької, французької мов – не пізніше ніж через 25 календарних днів після проведення зовнішнього оцінювання із зазначених предметів;
  • з інших предметів – не пізніше ніж через 14 календарних днів.

Результати зовнішнього оцінювання у вигляді рейтингових оцінок за шкалою 100-200 балів передаються Українським центром до відповідного реєстру в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

РЕЄСТРАЦІЯ

Процедура реєстрації (https://testportal.gov.ua/registr/)

Мобільний додаток “Моє ЗНО” (https://testportal.gov.ua/mobilnij-dodatok-moye-zno/)

Процедура визначення результатів (https://testportal.gov.ua/protsedura-vyznachennya-rezultativ/)

Права і обов’язки учасників (https://testportal.gov.ua/prava-i-obov-yazky-uchasnykiv/)

 

Для випускників шкіл

 

 з/пКод та найменування спеціальностіПерелік конкурсних предметів

сертифікатів ЗНО

Мінімальна

кількість балів ЗНО

Ваговий

коефіцієнт

Форма

навчання

1.222 Медицина

1. Українська мова та література

1000,25Денна
2. Біологія або хімія1500,4
3. Фізика або математика1500,25

Атестат про повну загальну середню освіту

0,1

 

 

 з/пКод та найменування спеціальностіПерелік конкурсних предметів

сертифікатів ЗНО

Мінімальна

кількість балів ЗНО

Ваговий

коефіцієнт

Форма

навчання

1.

073 Менеджмент

 

1. Українська мова  та література

1000,3Денна
2. Математика1000,35
3. Іноземна мова або географія1000,25
Атестат про повну загальну середню освіту0,1
2.073 Менеджмент

1. Українська мова та література

1000,3Заочна
2. Математика1000,35
3. Іноземна мова або географія1000,25

Атестат про повну загальну середню освіту

0,1

Для випускників коледжів

Спеціальність 222 «Медицина» – зарахування на ІІ курс

 з/пКод та

найменування спеціальності

Перелік конкурсних предметів

сертифікатів ЗНО та балів

вступних випробувань

Мінімальна

кількість балів ЗНО та балів

вступних випробувань

Ваговий

коефіцієнт

Форма

навчання

1.222 Медицина

1. Українська мова та література (ЗНО)

1001Денна

2. Фахове вступне випробування з дисципліни «Анатомія людини»

1501

Атестат про повну загальну освіту

1

Спеціальність 073 «Менеджмент» – зарахування на ІІІ курс

 з/пКод та

найменування спеціальності

Перелік конкурсних предметів

сертифікатів ЗНО та балів

вступних випробувань

Мінімальна

кількість балів ЗНО та балів

вступних випробувань

Ваговий

коефіцієнт

Форма

навчання

1.073 Менеджмент

1. Українська мова та література (ЗНО)

1001Денна
2. Історія України або математика(ЗНО)1001
3. Фахове вступне випробування1001

Атестат про повну загальну освіту

1
2.073 Менеджмент

1. Українська мова та література (ЗНО)

1001Заочна
2. Історія України або математика(ЗНО)1001
3. Фахове вступне випробування1001

Атестат про повну загальну освіту

1

 

Для вступу на магістратуру

Споріднені спеціальності

 з/пКод та

найменування спеціальності

Перелік конкурсних предметів

сертифікатів ЗНО та балів

вступних випробувань

Мінімальна

кількість балів ЗНО та балів

вступних випробувань

Ваговий

коефіцієнт

Форма

навчання

1.

073 Менеджмент

(спеціалізація –

менеджмент і бізнес –

адміністрування)

1. Іноземна мова (ЗНО)1001Денна
2. Фахове вступне випробування1001
2.

073 Менеджмент

(спеціалізація –

менеджмент і бізнес –

адміністрування)

1. Іноземна мова (ЗНО)1001Заочна
2. Фахове вступне випробування1001

 

Перехресний вступ

 

 з/пКод та

найменування спеціальності

Перелік конкурсних предметів

сертифікатів ЗНО та балів

вступних випробувань

Мінімальна

кількість балів ЗНО та балів

вступних випробувань

Ваговий

коефіцієнт

Форма

навчання

1.

073 Менеджмент

(спеціалізація –

менеджмент і бізнес –

адміністрування)

1. Іноземна мова (ЗНО)1001Денна
2. Фахове вступне випробування1001
2.

073 Менеджмент

(спеціалізація –

менеджмент і бізнес –

адміністрування)

1. Іноземна мова (ЗНО)1001Заочна
2. Фахове вступне випробування1001

 

Контакти

Адреса

Приймальна комісія:
проспект Академіка Глушкова, буд.42 В, м. Київ, Україна - 03187

Телефон

+38 063 169 98 67
+38 096 303 77 70

Email


Приєднатися до нас

Контакти

Ректорат

+38 (044) 338 00 42

Приймальна комісія

+38 096 125 29 21

+38 063 303 77 70

+38 063 169 98 67

Foreign students department

+380507133624

Наша адреса

проспект Академіка Глушкова, буд.42 В, м. Київ, Україна - 03187